ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Για ειδικές προσφορές καλέστε μας! 6982484941

τηλεφωνικές προσφορές

καλέστε μας αν θεωρείτε κάποια τιμή μας ακριβή!

freeShip txt

Για παραγγελίες σε ειδικά προϊόντα 
δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής-ψάξτε για δωρεάν αποστολή στον τίτλο.

 

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε: 6982484941, 2103003129, 2410200129
 καθημερινά 09:00 - 21.00

 

oknow.gr  δίπλα σας σε κάθε αγορά με τις καλύτερες τιμές!

Μπορείτε να επιστρέψειτε προϊόντα που έχετε αγοράσει από το OKNOW.GR εάν εντοπίσειτε κάποιο πρόβλημα στο προϊόν.
Προϋποθέσεις Επιστροφής για το e- shop μας.
Πρόβλημα στο Προϊόν:  Πραγματοποιούμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους πριν από κάθε αποστολή παραγγελίας. Παρ’ όλα αυτά στην περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα αποδεχόμαστε την επιστροφή του προϊόντος αρκεί να γίνει εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Το προϊόν θα αποσταλεί πρωτίστως στο τμήμα Service για έλεγχο προς διαπίστωση ότι η βλάβη δεν οφείλεται σε κακή χρήση, ώστε να αντικατασταθεί με νέο. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει πρωτίστως να ενημερωθεί το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 2410200129 και να οριστεί ο τρόπος επιστροφής καθώς και το είδος του προβλήματος. Κάθε επιστροφή θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύετε με απόδειξη προϊόντος ή την αντίστοιχη κάρτα εγγυησης.

Πολιτική Επιστροφών:

  1. Στην προσπάθεια μας λοιπόν να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας στα προϊόντα που επιλέγουν από το oknow.gr, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα.
  2. Οι πελάτες μας μπορούν να ζητήσουν την αντικατάσταση των προϊόντων ή την πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων (με βάση τα έγγραφα παραλαβής) με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν όλους τους Όρους Επιστροφής που αναφέρονται παρακάτω.
  3. Δεν μπορεί να επιστραφεί το κόστος των μεταφορικών παρά μόνον η αξία των προϊόντων.
  4. Τα έξοδα για την επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος ή την ανταλλαγή του με ένα άλλο τα αναλαμβάνει ο πελάτης.
  5. Τα έξοδα για την επιστροφή και αντικατάσταση ενός  προϊόντος  που επιβεβαιωμένα είναι προβληματικό τα αναλαμβάνει το oknow.gr
  6. Όταν γίνονται επιστροφές προϊόντων προς την έδρα μας και είναι με χρέωση της εταιρία μας θα πρέπει να αποστέλνονται μόνο με ΕΛΤΑ COURIER ή  όποια άλλη εταιρία συστήσουμε στον πελάτη.

Λόγοι επιστροφής :
Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο αγοράσατε από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.oknow.gr για τις εξής περιπτώσεις:

1) Διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε (μη προβληματικό είδος - λάθος εκτέλεση παραγγελίας από www.oknow.gr.
Στην περίπτωση επιστροφής μη προβληματικού είδους λόγω λάθους εκτέλεσης της παραγγελίας σας από το www.oknow.gr όλα τα έξοδα αποστολής επιβαρύνετε αποκλειστικά και μόνο τo oknow.gr. Θα φροντίσουμε να καλυφτείτε άμεσα με το σωστό είδος/είδη και στην περίπτωση μη διάθεσης του είδους ή σας επιστρέφουμε τα χρήματα ή αγοράζετε κάποιο άλλο είδος/είδη. (Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο μέσω τράπεζας Πειραιώς, τράπεζα Εθνική ή μέσω τράπεζας Eurobank ή alpha ποτέ μετρητά)

2) Δεν έχετε αποσφραγίσει το είδος μεν αλλά μετανιώσατε για την τελική σας επιλογή δε. (μη προβληματικό είδος).
Στην περίπτωση που μετανιώσατε για την ηλεκτρονική σας επιλογή του είδους (μη προβληματικό), μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 15 ημερολογιακές ημερες από την έκδοση λιανικής απόδειξης ή τιμολογίου και σας τα επιστρέφουμε τα χρήματα ή αγοραζετε κάποιο άλλο είδος/είδη. με την προϋπόθεση το είδος να διατηρηθεί στην αρχική εργοστασιακή του συσκευασία. Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές εφόσον έχει χρησιμοποιηθεί το προιόν ή έχει παραποιηθεί η εξωτερική/εσωτερική εργοστασιακή συσκευασία.Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από εσάς. (Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο μέσω τράπεζας Πειραιώς τράπεζα Εθνική  τράπεζας Eurobank ή alpha)

Για οποιαδήποτε ένδικη διαφωνία αρμόδια είναι τα δικαστήρια Λάρισας.


                                                                     

Vertical Banner Transparent 1

Αντικαταβολή - Ebanking -  MasterPass
Πληρωμή στο φυσικό κατάστημα

Ωρες λειτουργίας

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση,
επικοινωνήστε μαζί μας,
τις ώρες λειτουργίας της επιχείρησης.

Δευτέρα - Παρασκευή
08:00 εώς τις 14:30 και
απο τις 17:30 εώς τις 21:00
Σάββατο 08:30 εώς 17:00

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

διαδικτυακο κατάστημα
ΤΚ 41336 - Λάρισα
Τηλ: 6982484941, 2410200129, 2103003129

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Είμαστε δίπλα σας σε κάθε αγορά.

Φωτοβολταικά Απο την Λάρισα για όλη την ελλάδα!